canderel

Wie op zoek is naar een evenwichtige voeding, vindt in Canderel een ideale bondgenoot. Canderel is het puikje van de zoetstoffen. Dit exclusief vervaardigde product is het smakelijke zoet voor koffie, fruit en tal van warme en koude gerechten. Canderel heeft dezelfde zoetkracht als suiker, maar bevat wel tot 50 keer minder calorieen.

WAT IS CANDEREL?

Canderel is een zoetstof die het resultaat is van de combinatie van twee natuurlijke eiwitbestanddelen die ook terug te vinden zijn in onze dagelijkse voeding; in groenten, fruit en zuivelproducten bijvoorbeeld, Canderel bestaat in de vorm van tabletjes (voor de warme dranken) en poeder (voor fruit, desert en gerechten),. Consumptie van Canderel houdt geen enkel risico in.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Ook al is het veel lichter, toch is het volume van Canderel in poedervorm vergelijkbaar met dat van suiker. Een eetlepel Canderel is net hetzelfde als een eetlepel suiker. Voor recepten deelt u het suikergewicht in gram door 10 en u hebt meteen het equivalent in Canderel. De caloriewinst bedraagt 88%

1 eetlepel suiker/ gewicht ca. 12g/ calorieen 16,0/ kj 201,60
1 eetlepel Canderel/ gewicht ca. 1,2g/ calorieen 0,3/ kj 22,7

canderel
In ons boek Suikervrije taarten maken wij gebruik van Canderel om heerlijke taarten te bakken.
Heb je interesse om ons boek te kopen?

GA NAAR DE WEBSHOP
Beluister de radiospot

Heb je vragen of raadgevingen? Mail ons!