tagatesse

Damhert ontwikkelde in 2008 een technologie om een suikervervanger van natuurlijke oorsprong te produceren.
Met succes werd Tagatose gelanceerd. Ook geschikt voor diabetici!
We all love sweet! Maar wat als je gezonder wilt leven? Als je gewicht wil verliezen? Of als je aan diabetes lijdt? Tagatesse komt “to the rescue”! Het is hét zoetmiddel waardoor je zonder zonde volop kan genieten van zoet! Bovendien is Tagatesse perfect geschikt voor diabetici, omwille van de zeer lage glycemische index.

Tagatesse is een zoetmiddel op basis van Tagatose. Tagatose is een suiker van natuurlijke oorsprong waarvan de smaak vergelijkbaar is met die van gewone suiker, maar de calorische waarde ligt veel lager. Eén gram gewone suiker levert vier kilocalorieën op, terwijl één gram Tagatose zorgt voor slechts 1,5 kilocalorieën. Minder dan de helft dus.  Op deze manier kan ook het gewicht beter onder controle gehouden worden en dit zonder te moeten inboeten op een lekkere, zoete smaak.

Ook kan je met Tagatesse heerlijke lekkernijen op tafel toveren. Vervang in al je koude en warme bereidingen de hoeveelheid suiker door de halve hoeveelheid Tagatesse. Het behoudt gegarandeerd haar zoetkracht (ook bij hogere temperaturen) en geeft een lekker resultaat!

Tagatesse helpt je om je bloedsuiker stabiel te houden! In tegenstelling tot gewone suiker bevat het immers geen glucose (de boosdoener die je bloedsuikerwaarden de hoogte induwt). En dat is natuurlijk goed nieuws, ook voor diabetici!

In ons boek Suikervrije taarten maken wij gebruik van Tagatesse om heerlijke taarten te bakken.
Heb je interesse om ons boek te kopen?

GA NAAR DE WEBSHOP

Heb je vragen of raadgevingen? Mail ons!

Bekijk de Tagatesse reclamespot!