diëters
Pierre Duyts, meesterbakker, en zijn assistent, proefbakker Albert Degryse, hebben gedurende 2 jaar verschillende recepten van taarten met diverse zoetstoffen uitgetest en aangepast. Hieruit zijn er in dit boek 15 taarten verzameld die iedereen kan maken.
HET BOEK BESTAAT UIT TWEE DELEN
In het eerste deel staan alle nodige basisrecepten van degen tot afwerkingstechnieken. In het tweede deel vindt men de taarten, de nodige ingrediënten, de werkwijze voor deeg en recepten voor beslag, het afbakken, de opbouw en afwerking van de taart.
Bij elk recept van een taart vind je een voedingswaardetabel waar je het aantal kcal, eiwitten en vetten kan terugvinden, alsook het cholesterolgehalte, het aantal koolhydraten, suikers en vezels.
En dit zowel voor de volledige taart als voor 1 taartpunt.
Het boek aankopen
Het boek Suikervrije Taarten kan je online kopen via de webshop van Uitgeverij Het Punt en bol.com of bij je vertrouwde boekhandel.
Heb je vragen of raadgevingen? Mail ons!