cursisten

‘Suikervrije taarten’ is een boek dat tot stand is gekomen vanuit het principe om ongezonde suikers, te vervangen door zoetstoffen. Diabetici die af en toe eens willen genieten van een stukje taart vinden hier alvast heel wat lekkere recepten.

Pierre Duyts, meesterbakker, en zijn assistent, proefbakker Albert Degryse, hebben gedurende 2 jaar verschillende recepten van taarten met diverse zoetstoffen uitgetest en aangepast. Hieruit zijn er in dit boek 15 taarten verzameld die iedereen kan maken.

cursus volgen om deze taarten te leren maken

Dit boek is een leidraad bij de cursus die Pierre geeft aan het volwassenenonderwijs PCVO Scheldeland. De 15 recepten worden les per les overlopen, aangeleerd en gemaakt.

Het boek aankopen

Het boek Suikervrije Taarten kan je tijdens de cursus aankopen of online via de webshop van Uitgeverij Het Punt en bol.com of bij je vertrouwde boekhandel.

Heb je vragen of raadgevingen? Mail ons!